Hexta Seculine poorten Maasvlakte


Hexta heeft op de locatie van de Rotterdamse containerterminal Maasvlakte 1 een door aanrijding beschadigde poort van een concullega vervangen. Gekozen is voor de zekere Hexta Seculine. In de dubbele stalen poorten zijn borstels geplaatst in het binnenloopwerk ter voorkoming van zandaanplak en verminderd functioneren.

Lees meer

Samenwerking

Al vele jaren voert Hexta werkzaamheden uit op de locaties van de terminals te Rotterdam, Maasvlakte 1 én 2. De terminal Maasvlakte 2 was de eerste volautomatische containeroverslag in Nederland waardoor de doorgangscapaciteit aanzienlijk werd verhoogd. Via de 3 terminals werd een overslag van 7,7 miljoen TEU (1 TEU is 20 voet) waargemaakt. De terminals zijn het gehele jaar 24/7 geopend. Absolute bedrijfszekerheid van functioneren van poorten, afrastering en toegangscontrole is dan ook een vereiste. Ter borging van goed functioneren, heeft de opdrachtgever een meerjarige overeenkomst met Hexta voor onderhoud en vervanging.

Seculine

Met de plaatsing van de Hexta Seculine poorten heeft onze opdrachtgever gekozen voor superieure kwaliteit en degelijkheid. Op verzoek heeft Hexta de poorten “omgekeerd” geplaatst ter facilitering van het gewenste logistieke proces.   

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

 

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.