Speelkooi op niveau


Wilhelmina Kinderziekenhuis Het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht (WKZ) is sinds deze zomer een attractie op hoog niveau rijker. Boven op het dak van het ziekenhuis is door Hexta Hekwerk en haar partner Yalp speelkooien een futuristische speelkooi geïnstalleerd. Als de kleintjes weer enigszins in staat zijn hun bed te verlaten kunnen ze nu naar de bovenste verdieping om spelenderwijs aan hun herstel te werken.

Lees meer

Forte

De speelkooi zelf is er een van het type Forte dat geluidsarm en extra solide is. De kooi is aan de bovenzijde afgedekt door een grofmazig net zodat het buitengevoel niet teniet wordt gedaan. In de speelkooi bevinden zich een interactieve voetbalmuur (Sutu) en vier interactieve Toro doelen. De Sutu is het aloude en nog altijd populaire muurtje trappen in een modern jasje. De voetbalmuur bevat 16 lichtgevende vlakken die meten als ze met een bal worden geraakt. Met één druk op de knop kan gekozen worden voor verschillende spellen. Het sportveld kent een zelfde interactieve beleving. De Toro is een kleurrijk sportveld, waarbij de traditionele doeltjes zijn vervangen door interactieve panelen.

Goals

De goals met LED-verlichting en sensors reageren als het doel geraakt wordt. Met dit interactieve speelveld slaat het ziekenhuis twee vliegen in één klap. De kinderen werken spelenderwijs aan hun herstel en komen ook toe aan hun ontspanning in de buitenlucht.

Kortom,  ieder terrein, zijn eigen oplossing  

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.