Maatwerkoplossing in veilig hekwerk voor kinderdagverblijf


Op verzoek van het Stadsdeel Amsterdam-Zuid heeft Hexta een passende oplossing verzorgd voor het Kinderdagverblijf De Bokkesprong. Het kinderdagverblijf is gelegen aan open buitenwater. Ter vergroting van de buitenspeelruimte, was een veilige afrastering voor kinderen vanaf 7 jaar gewenst. Deze wens kon worden gerealiseerd door bijtrekking van het houten aangelegen buitenterras.

Lees meer

Gecertificeerd

Als enige in Nederland, levert Hexta gecertificeerd kindveilig juniorhekwerk. De standaardmaat daarvan is 120 cm. hoog; aldus te laag voor kinderen van 7 jaar en ouder. De uitdaging was, gegarandeerd veilig hekwerk aan te brengen op het houten buitenterras met ongelijke hoogten met behoud van recht lijnenspel in bovenaanzicht.

Wolvega

Dankzij ons ontwikkelingscentrum te Wolvega, kunnen we maatwerkoplossingen leveren. Hexta juniorhekwerk met behoud van veiligheidsspecificaties op 140 cm hoog geproduceerd. Vervolgens heeft Hexta het hekwerk tezamen met twee enkele poorten en 1 dubbele poort vakkundig geplaatst. Wij zijn trots voor KDV De Bokkesprong een mooie én veilige maatwerkoplossing te hebben mogen verzorgen, waarover zij haar tevredenheid naar Hexta heeft geuit.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing  

 Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.