Sportcentrum Papendrecht


In opdracht van bouwbedrijf Pellikaan en BAM-Wegen heeft Hexta een mooie bijdrage mogen leveren voor de inrichting van het nieuwe Sportcentrum Papendrecht. Het gloednieuwe sportcentrum bestaat uit een fraai zwembadcomplex met ligweide en multifunctionele speelkooi met naastgelegen skatebaan voor buurtrecreatie. Het complex is 30 mei jl. officieel geopend.

Lees meer

Denken in oplossingen

De uitdaging lag in het maatwerk van de speelkooi. Vanwege de beperkte ruimte, hebben wij de doelen binnen de kooi geconstrueerd in plaats van naar buiten uitstekend. De speelkooi is extra verstevigd uitgevoerd vanwege verwacht intensief gebruik. De kooi dient tijdens de buitenzwemuren exclusief toegankelijk te zijn voor bezoekers van het buitenbad en buiten de zwemuren exclusief voor de buurt. Hiertoe hebben wij voor beide toegangen zogenaamde looppoorten geplaatst. Om overschieten van ballen over de kooiwand te voorkomen, hebben wij de kooi van een daknetconstructie voorzien.

Maatwerk

Ter completering van de afrastering en terreininrichting, heeft Hexta passend hekwerk met poorten, houten pergola’s en een ophangconstructie voor verwijsbordjes geplaatst. Wij wensen het sportcentrum en de bezoekers een mooie sport- en recreatiebeleving toe waaraan wij met plezier onze bijdrage hebben geleverd.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

 

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.