Vervanging beschadigde schuifpoort Van der Valk Dordrecht een succes


Van der Valk Hotels & Restaurant is één van Nederlands bekendste restaurant- en hotelketens die al 150 jaar bestaat. Van der Valk biedt hotels, restaurants en vergaderlocaties. Gelegen tussen Rotterdam en Breda, heeft ook Dordrecht een luxe en moderne Van der Valk staan.

Opdracht van de klant

Het terrein van Van der Valk Dordrecht was toe aan een nieuwe schuifpoort. De huidige schuifpoort was flink beschadigd door een vrachtwagen en daardoor volledig afgeschreven. Uiteraard is voor een keten als Van der Valk een betrouwbare en goedwerkende schuifpoort van groot belang. In de zoektocht naar een nieuwe partner om dit te leveren, kwamen zij uiteindelijk bij Hexta uit.

De klant nam contact met ons op na een aanbeveling van één van onze mooie opdrachtgevers die al 15 jaar met ons samenwerkt. Het doet ons deugd dat onze trouwe klanten Hexta aanbevelen bij andere partijen.

Aan ons de taak om de huidige schuifpoort te vervangen voor een nieuwe, veilige schuifpoort. 

Plaatsing van de schuifpoort

Onze specialisten vertrokken met een Hexta Inova elektrische schuifpoort van circa 9 meter richting Dordrecht. ‘Circa’, want iedere schuifpoort bij Hexta is maatwerk. Zo hebben wij voor ieder terrein een eigen oplossing. Dat de schuifpoort in Duitsland gefabriceerd en geassembleerd wordt, sprak de klant direct aan. De Duitse ‘pünktlichkeit’ is namelijk de sterke eigenschap van onze schuifpoorten. 

Om de schuifpoort te verlichten, is er ledverlichting toegevoegd die ’s avonds en ‘s ochtends automatisch aan- en uitgaan. De beplating met openingstijden aan de rechterzijde maakt de poort tot een multifunctionele toegangspoort. 

Oplevering

We zijn trots op het resultaat van de schuifpoort en het feit dat we wederom een mooie opdrachtgever mogen toevoegen in ons uitgebreide portfolio. Oók voor het vervangen van oude, beschadigde schuifpoorten heeft u met Hexta de juiste partner in handen.

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.