Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten


In opdracht van hoofddaannemer Stout en aannemingsmaatschappij Vink, heeft Hexta Privata hekwerk vervaardigd en deze bij de nieuwe locatie van de Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten op Camp Nieuw Amsterdam geplaatst. Het hekwerk is in nauwe samenwerking met de BSB ontwikkeld.

Lees meer

Koninklijke Marechaussee

De Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten (BSB) is een speciale eenheid van de Koninklijke Marechaussee. De BSB beschikt over beveiligings-, observatie- en arrestatieteams die worden ingezet wanneer snel, specialistisch optreden nodig is. Het personeel is voor een breed scala van opdrachten inzetbaar.

1.500 meter Privata

Dat varieert van binnendringen in gebouwen en beveiligen van objecten en personen, tot herkennen van (geïmproviseerde) explosieven.   Totaal heeft Hexta ongeveer 1.500 meter Privata bij de BSB geplaatst. De toegangen van het terrein hebben wij voorzien van verschillende speedgates, elektrische- en handbediende schuifpoorten; alle poorten met volledige beplating. De beveiligingsinfrastructuur is in samenwerking met de BSB en het verantwoordelijke beveiligingsbedrijf geïmplementeerd en gerealiseerd. 

Kortom, Ieder terrein, een eigen oplossing 

 

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.