Gaaspoort Gaaspoort


Gaaspoorten zijn dubbelstaafmat poorten, die op veel tennisbanen worden ingezet als veldafscheiding.  Vanwege hetzelfde aanzicht harmoniëren zij prima met gaashekwerk of dubbelstaafmat hekwerk. De poorten hebben een stevige frameconstructie en zijn zeer solide. De gaaspoort is gebouwd voor jarenlang gebruik en heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding voor uw tennisveld.

Vraag een adviesgesprek aan


tennisbaan-gaaspoort-foto-3(4).jpg

Jarenlang gebruik dankzij staalmatpoort

De staalmatpoort zijn bij uitstek geschikt in gaas- of dubbelstaafmat afrastering. Het aanzicht is vrijwel hetzelfde en vallen daardoor nauwelijks op. Dankzij de gefundeerde kokerprofielstaanders door middel van een frameconstructie, kunnen de poorten niet wijken.

De vleugel is voorzien van een gelaste staalmat en volledig omrand door kokerprofiel. De staalmatpoort is een poort die is gebouwd op jarenlang gebruik en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.


Sloten en deurkrukken van Locinox

Door onze jarenlange ervaring met hekwerk kiezen we vaak voor Locinox sloten en deurkrukken. Zij staan binnen de branche voor kwaliteit en hebben een ruim assortiment. Door de veelzijdigheid van Locinox kunnen we zowel licht en als zwaar uitgevoerde sloten en ander sluitwerk aanbieden.

 

Kleuren van Hexta gaaspoorten

Het geheel is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame coating. Op aanvraag worden onze producten in elke gewenste RAL-kleur geleverd. De standaardkleuren van de gaaspoorten van Hexta zijn groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005).

 

Een gaaspoort voor uw tennisveld?

Wilt u een betrouwbare gaaspoort voor uw tennisveld? Onze specialisten bekijken graag samen de mogelijkheden voor uw tennisvereniging. Bekijk onderstaande productblad of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Ik wil een adviesgesprek

Bekijk onze andere oplossingen voor tennisvelden

 


Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.