Tennisbaan afrastering Tennisbaan afrastering


Om een veilige en functionele afscheiding tussen tennisspelers en toeschouwers te vormen, biedt een tennisbaan omheining uitkomst. Hexta biedt fraaie oplossingen voor zulke afscheidingen, voor zowel professionele tennisclubs als amateurverenigingen.

Met Hexta heeft u een betrouwbare partner in huis, die dankzij duurzame oplossingen meekijkt naar het maatschappelijk belang van sporten.

Vraag een adviesgesprek aan

 


Voor ieder tennisveld een gepaste omheining

De afrastering van de tennisbaan is standaard 3 meter hoog en kan worden uitgerust met een ledikantzijde. Hierdoor ontstaat een beter zicht op de banen vanaf de zijkant. In het hekwerk plaatsen we waar gewenst een toegangspoort (gaaspoort). Deze kunnen we in enkele uitvoering plaatsten met een breedte van 1,25 meter. Een bredere toegang nodig? Dan plaatsen wij een dubbele toegangspoort met een breedte van 2,50 meter. 

 

Iedere tennisbaan afrastering duurzaam geïnstalleerd

Duurzaamheid en veiligheid zijn belangrijke aspecten bij de levering en montage van een tennisbaan afrastering. Om de veiligheid te bieden, bevatten de bevestigingsmaterialen bijvoorbeeld geen uitstekende delen. Daarnaast zijn de geïntegreerde poorten voorzien van degelijk hang- en sluitwerk.

 

Extra overzicht dankzij ledikantzijde

Specifiek voor tennisbanen heeft Hexta hekwerk dat aansluit van hoog naar laag. Dit zogenaamde ledikanthekwerk sluit naadloos aan bij het aangrenzende hekwerk en vormt daarmee een fraai en functioneel geheel.

 

Plaatsing van uw tennisbaan hekwerk

Standaard wordt de tennisveld afrastering verzinkt en desgewenst voorzien van een poeder coating. Indien u dit wenst, leveren wij uw afrastering in ieder mogelijke RAL-kleur.

 

Omheining voor uw tennisveld?

Wilt u een betrouwbare omheining voor uw tennisbanen? Onze specialisten bekijken graag samen de mogelijkheden voor uw tennisvereniging. Vul onderstaand offerteformulier in of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

 

Bekijk onze andere oplossingen voor tennisvelden

 

 

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.