Optimale terreinbeveiliging voor Overheden en Semioverheid


Personen buitenhouden óf juist binnenhouden: voor overheden zijn er diverse redenen om een terrein goed te beveiligen. Denk aan het beveiligen van sportvelden en groenperken, of aan het beveiligen van een defensieterrein. Wat uw reden ook is: Hexta is uw partner voor een optimale terreinbeveiliging.

Optimale bewaking voor ieder terrein

Geen terrein is hetzelfde. Zeker voor overheden is dit het geval. Daarom kijken we graag samen met u wat precies uw wensen en behoeften zijn en geven wij daarop een passend en deskundig advies. Zo zorgen we voor een optimale beveiliging van uw terrein. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? 

Maak een afspraak

 

Terreinbeveiliging voor uw overheidsterrein

Hoogspanningsdetectie, cameramasten, kentekenherkenning… Er zijn veel mogelijkheden om uw overheidsterrein te bewaken. Van eenvoudige camerabeveiliging, tot een geavanceerde cloud-oplossing. Door innovatieve ideeën om te zetten in toepasbare oplossingen, bent u met Hexta optimaal beveiligd!

Bekijk onze terreinbeveiliging

 

Hekwerk & Schuifpoorten voor uw overheidsterrein

Hekwerk en schuifpoorten zijn er in vele soorten en maten. Van hekwerken voor sportcomplexen tot wegblokkades voor zware voertuigen. Voor ieder risico hebben wij het geschikte hekwerk en de bijhorende schuifpoorten.

Uiteraard wilt u uw logistiek terrein afdichten met een goed werkend, veilig hekwerk. Door te inventariseren welke risico’s uw eigendommen of personeel lopen, bepalen we samen het meest geschikte hekwerk.

Bekijk ons hekwerk en schuifpoorten

 

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.