Uw Transport- of Logistiek terrein optimaal beveiligd


In de logistieke sector is het een komen en gaan van goederen. Waar uw lading ook naartoe wordt gebracht en hoe dit ook gebeurt. Eén ding is onmisbaar: de beveiliging van uw waardevolle goederen. Met de oplossingen van Hexta is uw terrein optimaal beveiligd tegen ongewenst bezoek. 

Goede beveiliging voor ieder terrein

Geen terrein is hetzelfde. Daarom kijken we graag samen met u wat precies uw wensen en behoeften zijn en geven wij daarop een passend en deskundig advies. Hierbij kunnen wij u uiteraard zoveel mogelijk ontzorgen waar u dit wilt. Zo kunt u zich focussen op uw bedrijf en zorgen wij voor een optimale beveiliging van uw terrein. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? 

Maak een afspraak

 

Terreinbeveiliging voor uw transport- of logistiek terrein

Hoogspanningsdetectie, cameramasten, kentekenherkenning… Er zijn veel mogelijkheden om uw transport- of logistiek terrein te bewaken. Door innovatieve ideeën om te zetten in toepasbare oplossingen, bent u met Hexta optimaal beveiligd!

Bekijk onze terreinbeveiliging

 

Hekwerk & Schuifpoorten voor uw bedrijventerrein

Hekwerk en schuifpoorten zijn er in vele soorten en maten. Van een ‘simpel’ dubbelstaafmathekwerk tot bouwafrastering. Voor ieder risico hebben wij het geschikte hekwerk en de bijhorende schuifpoorten.

Uiteraard wilt u uw logistiek terrein afdichten met een goed werkend, veilig hekwerk. Door te inventariseren welke risico’s uw eigendommen lopen, bepalen we samen het meest geschikte hekwerk.

Bekijk ons hekwerk en schuifpoorten

 

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.