Service & Onderhoud Service & Onderhoud


Ons doel is niet alleen de beste oplossing te verzorgen voor ieder terrein, maar bij Hexta kunt u ook terecht voor de beste service. Ook helpen we bedrijven en particulieren onderhoudskosten structureel scherp te houden. We houden terreinbeveiliging en hekwerken in topconditie, dit door tijdig te adviseren over preventief onderhoud. Hiernaast pakken we schades of vandalisme snel en professioneel op.

Onderhoudskosten

We benaderen onderhoudskosten strategisch en als een waardevolle ‘asset’ van terreinbeveiliging, en dus niet als hinderlijke kostenpost. Met onze kennis van onderhoud en met innovatieve oplossing geven we elke eigenaar grip op zijn onderhoudsplanning. Goed getimed onderhoud, gekoppeld aan de lange levensduur van materialen, betekenen minder kosten voor eigenaren. Zo helpen we de Total Cost of Ownership (TCO) van jouw oplossing te verlagen.

'We hanteren geen voorrijdkosten' 

Aanpak

De aanpak van Hexta maakt onze terreinbeveiliging en hekwerken toekomstbestendig en houdt de kosten voor gebruikers betaalbaar. ‘Service- en onderhoud’ is in onze visie meer dan het repareren van een spijl of het dichten van een gat in uw hekwerk. 

Professioneel

Hexta werkt met eigen gespecialiseerde onderhoudsmonteurs, die het service- en onderhoud professioneel en klantgericht uitvoeren. In het kader van onze slogan ‘ieder terrein, een eigen oplossing’ biedt Hexta ook maatwerk op service. De frequentie van het preventief onderhoud is per locatie verschillend, hieronder zie je de door Hexta geadviseerde onderhoudsfrequentie tegenover het gebruik van elektrische schuifpoorten;

o   Tot 50 openingen per dag 1x per jaar onderhoud

o   Tot 100 openingen per dag 2x per jaar onderhoud

o   Tot 200 openingen per dag 3x per jaar onderhoud

o   200+ openingen per dag minimaal 4x per jaar onderhoud

Ondersteuning 

Voor vragen of opmerkingen kun je rechtstreeks contact opnemen met onze servicedesk via onderstaande telefoonnummers / e-mailadres:

Telefoonnummer: 085-0239677

E-mail: [email protected]

Storingen of schade

Wilt u een storing of schade melden, dan verwijzen we u graag door onze service-pagina. Zo hebben we direct alle gegevens en kunnen we u nog sneller en beter helpen. 

 

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Graag kom ik in contact voor service en onderhoud

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.