Sport & spel Sport & spel


Hexta staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige sportveldafrasteringen. We maken die onder meer voor gemeenten, sportverenigingen en instellingen. Wilt u dat uw afrastering en toebehoren voldoen aan specifieke normen? Dan zorgen we daar gegarandeerd voor. We produceren sporthekwerken voor tal van amateursportverenigingen, maar ook voor professionele voetbalclubs, zoals AZ en GA Eagles. Door onze lange ervaring zorgen we altijd voor een oplossing die volledig aan uw eisen voldoet.

Voetbalveldafrastering

Dé voetbalveldafrastering van Hexta voldoet uiteraard aan de eisen van duurzaamheid en veiligheid. We hebben dan ook een uitgebreid assortiment, waaronder profielen ter bevestiging van reclamebebording, ballenpoortjes en ballenvangers. Hiernaast zijn er voor ballenvangers veel keuzes uit een geïmpregneerd nylon net of een combinatie hiervan met gaas- of dubbelstaafmathekwerk. 

Hockeyveldafrastering

Bij een hekwerk rondom een hockeyveld staat veiligheid van sporters en toeschouwers centraal. Door de hoge gebruiksintensiteit is de kwaliteit van materialen en montage zeer belangrijk. Daarom leveren en monteren we alleen hekwerken van topkwaliteit, die jarenlang meegaan en zorgen voor een stevige afscheiding. Hexta heeft alles wat nodig is voor een fraai en goed uitgerust hockeyveld.

Tennisbaanafrastering

Hexta maakt fraaie en functionele tennisbaanafrasteringen. De tennisbaanafrastering is ontworpen voor een groot gebruiksgemak van de spelers en een afdoende bescherming van de toeschouwers.

Speelkooien

Hexta Forte-kooien zijn sportkooien bij uitstek, waarin tal van sporten mogelijk zijn. Deze zeer populaire sportvoorziening is vaak te zien bij scholen en op openbare pleinen. De sportkooien zijn enorm multifunctioneel en veelzijdig. Iedere kooi maken we volledig op maat, afgestemd op de wensen van de klant. De hekken van Hexta Forte-kooien zijn gemaakt van duurzaam, oersterk materiaal. Ook produceren ze weinig geluid als er bijvoorbeeld een bal tegen het hekwerk aan komt.

Locinox

Door onze jarenlange ervaring met sporthekwerk kiezen we vaak voor Locinox sloten en deurkrukken.  Zij staan binnen de branche voor kwaliteit en hebben een ruim assortiment. Door de veelzijdigheid van Locinox kunnen we zowel licht en als zwaar uitgevoerde sloten en ander sluitwerk  aanbieden.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.