Sport & spel Sport & spel


Dé leverancier van kwalitatief, hoogwaardige sportveldafrastering is Hexta, we maken dan ook voor veel gemeenten, sportverenigingen en instellingen een oplossing die duurzaam is. Hiernaast voldoen al onze hekken en toebehoren indien gewenst aan alle normen die van toepassing zijn. Hexta maakt sporthekwerken voor amateurclubs maar ook zeker voor het hoogste niveau. Enkele voorbeelden van het hoogste niveau  zijn AFC,  AZ en GA. Door onze jaren lange ervaring weet Hexta iedere keer dé oplossing te vinden die voor jouw geschikt is.  

Voetbalveldafrastering

Dé voetbalveldafrastering van Hexta voldoet uiteraard aan de eisen van duurzaamheid en veiligheid. We hebben dan ook een uitgebreid assortiment, waaronder profielen ter bevestiging van reclamebebording, ballenpoortjes en ballenvangers. Hiernaast zijn er voor ballenvangers veel keuzes uit een geïmpregneerd nylon net of een combinatie hiervan met gaas- of dubbelstaafmathekwerk. 

Hockeyveldafrastering

Bij een hekwerk rondom een hockeyveld staat veiligheid van sporters en toeschouwers centraal. Door de hoge gebruiksintensiteit is de kwaliteit van materialen en montage zeer belangrijk. Daarom leveren en monteren we alleen hekwerken van topkwaliteit, die jarenlang meegaan en zorgen voor een stevige afscheiding. Hexta heeft alles wat nodig is voor een fraai en goed uitgerust hockeyveld.

Tennisbaanafrastering

Hexta maakt fraaie en functionele tennisbaanafrasteringen. De tennisbaanafrastering is ontworpen voor een groot gebruiksgemak van de spelers en een afdoende bescherming van de toeschouwers.

Speelkooien

Afhankelijk van gebruiksintensiviteit heeft Hexta diverse oplossingen voor speelkooien. Hexta heeft range van zeer solide en geluidsarme speelkooien tot high-tech speelplaatsen met geïntegreerde digitale game mogelijkheden.

Locinox

Door onze jarenlange ervaring met sporthekwerk kiezen we vaak voor Locinox sloten en deurkrukken.  Zij staan binnen de branche voor kwaliteit en hebben een ruim assortiment. Door de veelzijdigheid van Locinox kunnen we zowel licht en als zwaar uitgevoerde sloten en ander sluitwerk  aanbieden.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Bel ons: +31 (0)85 - 02 39 670 

Via de mail kunt u ons bereiken op: info@hexta.nl

Kunnen we u helpen met een aanvraag?

Via de mail kunt u ons bereiken op: aanvragen@hexta.nl

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: servicedesk@hexta.nl

Of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.