Terreinbeveiliging


Innovatieve ideeën omzetten in toepasbare oplossingen: dat is waar terreinbeveiliging bij Hexta om gaat. Van hoogspanningsdetectie tot en met hoogwaardige cloud-based camerasystemen.

Secura (Hoogspanningsdetectie)

Secura is  jarenlang hét product op het gebied van hoogspanningsbeveiliging. Met de hoogspanningsbeveiliging van Hexta combineert u detectie en afschrikking.


Hekwerkpuntsensoren (IMS)

Geen opzichtige beveiliging maar wel het volledige terrein afgedekt? Wellicht zijn onze hekwerkpunsensoren de oplossing. Voor het gebruik kan hexta de sensoren zo goed als volledig integreren in het hekwerk. Op deze manier ontstaat er een schildetectie die volledig uniek is binnen de markt.  

hekwerkpuntsensoren


Brivo (onlinetoegangscontrole)

Hexta biedt dé oplossing voor het digitaal openen van deuren en schuifpoorten, dit doen we samen met Brivo. Vandaag de dag is een telefoon niet meer weg te denken, hierdoor kan er in combinatie met de Brivo-app iedere deur/schuifpoort worden geopend of worden gesloten. Dit in combinatie met het idee dat tegenwoordig je eerder een telefoon bij je hebt dan sleutels. Dit biedt nog meer gemak voor gebruikers alsmede voor beheerders die makkelijk gebruikers toegang kan verschaffen. 

Eagle Eye (Camerabewakingsoplossing)

Eagle Eye is een camerabewakingsoplossing die volledig in lijn ligt met de 21e eeuw: geen serverruimte vol met recorders die duur zijn en vervangen moeten worden. Deze oplossing is volledig Cloud-based en kan dus overal ter wereld worden benaderd. Hiernaast is het een makkelijk systeem dat door iedereen na een kleine uitleg kan worden gebruikt. Kortom, geen moeilijke software die ervoor zorgt dat het opvragen van beelden altijd lastig en omslachtig is. 

eagle-eye-devices-4-1024x468(2).png


Toegangscontrole 

Door een toegangscontrolesysteem zorg je ervoor dat niemand binnenkomt die hiervoor niet bevoegd is. Door de jarenlange ervaring van Hexta is dit geperfectioneerd tot een sluitende oplossing voor terreinen en bedrijven. Door de intercom op een Hexta toegangszuil kunnen nieuwe of bestaande klanten makkelijk worden binnengelaten op het terrein. Deze oplossing kan eenvoudig worden toegepast en is stijlvol weggewerkt in speciaal gemaakte zuilen.


Kentekenherkenning 

Tegenwoordig is kentekenherkenning een geautomatiseerd proces, waarbij herkenning hooguit enkele seconden in beslag neemt. Camera’s scannen de kentekenplaten van passerende voertuigen en na een vergelijking met een database met kentekens, kan het betreffende voertuig worden doorgelaten.


HALO (Radardetectie)

Op het gebied van praktisch onzichtbare detectie levert Hexta de HALO, dit systeem zorgt ervoor dat er een onzichtbare barrière wordt gevormd over een afstand van 200 meter en een hoogte van 11 meter. Deze techniek is voor 99.9% waterdicht en detecteert alles wat de onzichtbare barrière passeert. Dit zorgt voor een volledige sluiting van detectie op het terrein. Naast dat deze oplossing op land werkt, kan deze ook over water worden toegepast. Hierbij kan worden ingesteld dat grote schepen zonder alarm kunnen doorvaren, terwijl kleine visbootjes worden gedetecteerd. Zelfs bij situaties waar eb en vloed van toepassing zijn. Kortom, een virtuele barrière die toepasbaar is in praktisch iedere denkbare omgeving. 


Kortom, Ieder terrein, een eigen oplossing.

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Bel ons: +31 (0)85 - 02 39 670 
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.