Brivo, Nr. 1 Cloud toegangscontrole Brivo, Nr. 1 Cloud toegangscontrole


Voor het digitaal openen van deuren en schuifpoorten werken we nauw samen met Brivo, dé nummer 1 van de toegangssystemen in de Cloud. Met de app op een smartphone is elke deur of schuifpoort gemakkelijk, veilig en snel te openen en te sluiten. Het online toegangscontrole-systeem is een van de meest geavanceerde in zijn soort. Sleutels of speciale pasjes zijn niet langer nodig, wat zorgt voor veel gemak voor gebruikers. Dat geldt ook voor beheerders, die gebruikers eenvoudig kunnen toevoegen en verwijderen.


Wat is toegangscontrole?


Toegangscontrole beperkt de toegang tot een woning, gebouw of ruimte tot geautoriseerde personen. Mechanische middelen zoals sloten en sleutels of toegangscontrolesystemen zoals een tourniquet zijn voorbeelden van fysieke toegangscontrole.

Toegangscontrole is een kwestie van wie, waar en wanneer. Een toegangscontrolesysteem bepaalt wie er een ruimte binnen mag komen of verlaten, waar dit mag en wanneer dit mag. Het is met mechanische sluizen en sleutels niet mogelijk om veel beperkingen in te stellen. Bovendien bevatten ze geen gegevens van de sleutel die op een specifieke deur wordt gebruikt, en sleutels kunnen gemakkelijk worden gekopieerd of overgebracht naar een onbevoegde persoon. Wanneer een mechanische sleutel verloren gaat of de sleutelhouder niet langer bevoegd is om het beschermde gebied te gebruiken, moeten de sloten vaak worden vervangen.

Toegangscontrole volgens Hexta

We geloven dat toegangscontrole zo gemakkelijk kan zijn als een telefoontje. Deuren openen met identiteitskaarten en sleutelhangers is voorbij. Ervaar het gemak van het openen van deuren met een mobiele telefoon. 

Zeg vaarwel tegen “Sorry, ik ben mijn badge vergeten.”

Compatibel met bijna alle toegangssystemen

Door de techniek van Brivo is het mogelijk om zo goed als alle deurlezers, kaartlezers, intercoms, (rol)deuren, slagbomen en andere vormen van eerder genoemde te koppelen met ons toegangscontrole. Hierdoor wordt het beheren van alle deuren en dergelijke een koud kunstje. Zo is het eenvoudig te realiseren om iedere medewerker specifieke toegang te geven aan bijvoorbeeld één of meerdere ruimtes.

Onbeperkt aantal gebruikers (kaarthouders)

Door de Cloud-oplossing van Brivo wordt het mogelijk om een onbeperkt aantal accounts te koppelen met het toegangscontrole systeem. Veel systemen kennen een beperking op het aantal pasjes, dit kan vervolgens een belemmering vormen binnen uw bedrijfsproces.

Het bedienen van uw toegang met toegangscontrole

Onbeperkt aantal locaties op één account beheren

Heeft u meerdere locaties op totaal verschillende plekken? Geen punt! Met de toegangscontrole van Brivo wordt het eenvoudig mogelijk om onbeperkt aantal locaties te beheren vanaf één locatie en met één account. Wilt u bijvoorbeeld al uw opslaglocaties beheren en slechts de chauffeur uit het buitenland toegang verlenen? Hiernaast mag hij dit maar één uur op zondag. Dat kan eenvoudig met de toegangscontrole van Brivo.

Real-time activiteitenlog                                            

Actief meekijken wie welke ruimte of locatie betreedt? Middels het toegangscontrolesysteem kunt u altijd en overal ter wereld in real-time mee kijken. Hiernaast kunt u tot één jaar terugkijken wie bijvoorbeeld een ruimte heeft betreden. Vaak is dit met camera’s een te dure aangelegenheid om een jaar lang op te slaan. Dit systeem houdt tot een jaar bij wie welke ruimte en/of locatie heeft betreden.

Tweestapsverificatie mogelijk

Is het de bedoeling dat u echt zeker weet wie uw terrein of een bepaalde ruimte betreedt? Doormiddel van een tweestapsverificatie wordt dit eenvoudig mogelijk. Zo moet er naast het de het bezit van de telefoon en ook een code worden ingevoerd. Mocht dit niet genoeg zijn dan zijn er nog legio van manieren die we kunnen toepassen om de identiteit met zekerheid te kunnen vaststellen.

Updates worden automatisch uitgevoerd

Waar veel systemen er slechts jaarlijks of bij storingen een update krijgen werkt dit anders bij ons. Zo heeft u door de Cloud-toegangscontrole altijd de laatste versie van de software. In onze ogen toch een veilige en prettige gedachte.  

Voordelen van een Cloud-toegangscontrole

Door het beheer van uw locaties en/of ruimtes in de Cloud te verplaatsen zorgt u ervoor dat u beveiliging altijd up-to-date is. Zo zijn ook de kosten erg laag en hoeft er niet per locatie te worden geïnvesteerd in dure servers. Dit geeft uw onderneming de veiligheid die het verdient.

Brivo toegangscontrole app Hexta

Buiten uw eigen zakelijke netwerk

Het klinkt heel erg logisch maar veel bedrijven hebben intercoms en pasjes systemen gewoon gekoppeld aan het bedrijfsnetwerk. Het wordt op deze manier kinderlijk eenvoudig om hierdoor verbinding te maken met uw netwerk.  We zijn van mening dat dit anders kan, namelijk met toegangscontrole van Brivo. Zo staat dit toegangscontrolesysteem volledig buiten uw eigen netwerk.

vSaaS Oplossing

Door een vSaaS oplossing toe te passen op uw toegangscontrole blijven de investeringskosten laag. Hiernaast zorgt u voor een systeem wat altijd up-to-date is. De kosten zijn afhankelijk veel factoren en dienen per klant te worden brekend. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Over Hexta

U kent ons van onze hekwerken en schuifpoorten, hiernaast hebben we ook de kennis om een oplossing als toegangscontrole van Brivo zeker en veilig te implementeren op onze schuifpoorten en uw eigen binnen deuren. Dit zorgt er voor u voor dat u slechts één partner heeft voor uw toegangscontrolesysteem. Wat ons betreft een veilige gedachte!

 

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.