Cameramast in hekwerklijn Cameramast in hekwerklijn


Deze cameramast is speciaal ontwikkelt voor bedrijfsterreinen en heeft een tweedelige functie. Enerzijds wordt het mogelijk om uw terrein te controleren met camera’s. Anderzijds neemt de cameramast geen kostbare ruimte in beslag door de integratie met het hekwerk. 


Integratie in uw hekwerklijn

De cameramast kan worden gecoat in de RAL-kleur van het hekwerk, zo wordt de integratie met het hekwerk 100%. Hiernaast bieden we ook de camera’s in combinatie met Cloudbeheer van Eagle Eye Networks. Hiernaast is de mast ook geschikt voor een ANPR-camera(kenteken-camera). Zo kunnen we bijvoorbeeld uw schuifpoort voorzien van cameratoezicht. De ANPR-camera wordt vervolgens gekoppeld met Brivo voor toegangscontrole in de Cloud. Mocht u uw hele terrein willen bekijken met meerdere camera punten dan is dit uiteraard ook eenvoudig mogelijk. 

 

dsc8921.png

Eagle Eye

Cloudgebaseerde videobewaking ontwikkeld voor de cyberbeveiligingsbewuste klant die maximale flexibiliteit zoekt bij de keuze van camera’s en locaties. De Eagle Eye Cloud VMS is een videobewakingssysteem in de cloud. Deze video surveillance oplossing is 100% te beheren in de cloud, 100% geschikt voor mobiel, tablet en desktop, en indien gewenst – 100% video opnames in de Cloud. Het Cloud Video Surveillance Systeem is special ontworpen om de hele tijd te opereren in de cloud, zodat u niets mist.

Brivo

Voor het digitaal openen van deuren en schuifpoorten werken we nauw samen met Brivo, toonaangevend expert in online toegangssystemen. Met de App op een smartphone is elke deur of schuifpoort gemakkelijk, veilig en snel te openen en te sluiten. Het online toegangscontrole-systeem is een van de meest geavanceerde in zijn soort. Sleutels of speciale pasjes zijn niet langer nodig, wat zorgt voor veel gemak voor gebruikers. Dat geldt ook voor beheerders, die gebruikers eenvoudig kunnen toevoegen en verwijderen.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing 

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.