HALO Radar HALO Radar


HALO is geavanceerde radartechniek gekoppeld aan intelligente software. Het systeem is betrouwbaar, robuust en buitengewoon accuraat en kent een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. 

Detectie 

HALO biedt volledige detectie door middel van geavanceerde radartechniek waarmee uw terrein altijd en overal beveiligd is. HALO is een systeem met twee technologieën in één doos, met een combinatie van toonaangevende digitale microgolftechnologie en hiernaast is het systeem voorzien van ingebouwde IR-sensoren voor de dodehoeken. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde signaalanalyse en ingebouwde analysefunctionaliteit om te presteren onder moeilijke omstandigheden, zoals extreme weersomstandigheden. Daarnaast kan een set systemen een virtuele muur uitzetten die tot 10 meter hoogte kan reiken en vrijwel elke indringer kan detecteren en identificeren.

 'Eenvoudige integratie en beveiligde overdracht van data tussen bestaande systemen'

Intelligentie

HALO is een intelligent systeem dat zich kan aanpassen aan wisselende omgevingsomstandigheden en kan op intelligente wijze valse alarmen verminderen. Verder maakt ons systeem gebruik van de nieuwste innovaties op gebied van werk frequentie, signaal analyse software en antenne design.

sensurity.jpg

Integratie

HALO kan eenvoudig worden geïntegreerd met elk systeem en biedt veilige gegevensoverdracht voor omgevingssensoren. De systeemintegriteit wordt bewaakt door middel van robuuste authenticatie en communicatie via beveiligde kanalen.

 'Geavanceerd detectie systeem met 99.9% detectie zekerheid'

Lage TCO

HALO heeft de laagste kosten voor systeeminstallatie in zijn klasse. Het vereist de minste ruimte voor installatie en heeft lage onderhoudseisen.

'Halo is een one-box dual technology systeem, en combineert de nieuwste digitale microgolf technologie en robuuste actieve infrarood detectie'

logistics-centre-dhl-perimeter-security.jpg

Duurzaamheid

HALO is gehard om te werken in zware omgevingen. Het systeem is weersbestendig, tolerant wat betreft temperatuur en bestand tegen vandalen. Het wordt doorlopend grondig getest en heeft voldaan aan de zwaarste certificeringsnormen.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.