Hekwerkdetectie Hekwerkdetectie


Wilt u een systeem dat minder in het oog springt maar wel uw volledige terrein beveiligt? Kies dan voor onze hekwerkdetectie, overklimbeveiliging. We plaatsen deze IMS-sensoren vrijwel onzichtbaar op uw hekwerk, waarmee een effectieve beveiligingslinie rond uw terrein ontstaat. De sensoren detecteren overklimmen direct en vormen een unieke schildetectie.

Bewezen techniek

Tijdens de ontwikkeling van de hekwerkpuntsensoren werd de nadruk gelegd een snelle en makkelijke installatie. Op kleur afgestemde kabels maken het mogelijk om een haast onzichtbaar het systeem te plaatsen. Het gaat tenslotte om detecteren wanneer een persoon en/of personen over het hekwerk probeert te klimmen. Het dient dan ook echt om een hekwerk een actief onderdeel te maken van uw terreinbeveiliging. 

img-0737.jpg

Locatie

Bij detectie is het mogelijk om de locatie van de mogelijke indringer te achterhalen. Op deze manier wordt het opsporen van een mogelijke indringer nog makkelijker en ontstaat er een veiliger terrein.  In combinatie met onze andere systemen kan er dan ook een perfecte schil van beveiliging van uw terrein worden gerealiseerd.

 

Hekwerkpuntsensoren (IMS)
Geen opzichtige terreinbeveiliging maar wel het volledige terrein afgedekt? Wellicht zijn onze hekwerkpunsensoren de oplossing. Voor het gebruik kan Hexta de sensoren zo goed als volledig integreren in het hekwerk. Op deze manier ontstaat er een schildetectie die volledig uniek is binnen de markt.  

 

 

 

Uniek 

De unieke waarde van hekwerkpuntsensoren zit hem met name in de onzichtbaarheid en de daarbij behorende schil die er wordt gevormd.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact


Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.