Puntsensoren (IMS) Puntsensoren (IMS)


Geen opzichtige beveiliging maar wel het volledige terrein afgedekt? Wellicht zijn onze hekwerkpunsensoren de oplossing. Door haast onzichtbare IMS sensoren te plaatsen op het hekwerk komt er een linie van beveiliging rondt om het terrein.  Met de sensoren op de juiste plaats zorgt het voor directe detectie bij overklimmen. 

Bewezen techniek

Tijdens de ontwikkeling van IMS werd de nadruk gelegd een snelle en makkelijke installatie. Op kleur afgestemde kabels maken het mogelijk om een haast onzichtbaar het systeem te plaatsen. Het gaat tenslotte om detecteren wanneer een persoon of personen over het hekwerk probeert te klimmen. Het dient dan ook echt om een hekwerk een actief onderdeel te maken van de terreinbeveiliging. 

img-0737.jpg

Locatie

Bij detectie is het mogelijk om de locatie van de mogelijke indringer te achterhalen. Op deze manier wordt het opsporen van een mogelijke indringer nog makkelijker en ontstaat er een veiliger terrein.  In combinatie met onze andere systemen kan er dan ook een haast perfect schil van beveiliging van uw terrein worden gerealiseerd.

img-0852-hexta-hekwerkpuntsensoren.png

Uniek 

De unieke waarde van hekwerkpuntsensoren zit hem met name in de onzichtbaarheid en de daarbij behorende schil die er wordt gevormd.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Bel ons: +31 (0)85 - 02 39 670 

Via de mail kunt u ons bereiken op: info@hexta.nl

Kunnen we u helpen met een aanvraag?

Via de mail kunt u ons bereiken op: aanvragen@hexta.nl

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: servicedesk@hexta.nl

Of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.