Terreinbeveiliging Terreinbeveiliging


Innovatieve ideeën omzetten in toepasbare oplossingen: dat is waar terreinbeveiliging bij Hexta om gaat. Van hoogspanningsdetectie tot en met hoogwaardige Cloud-Based camerasystemen.

Secura (Hoogspanningsdetectie)

Secura is jarenlang hét product op het gebied van Hoogspanningsdetectie. Met Hiermee combineert u detectie en afschrikking. Het is hiernaast een eenvoudige manier om uw terreinbeveiliging met een bewezen concept uit te voeren. dsc8891(1).png

Cameramast

Deze cameramast is speciaal ontwikkeld voor bedrijfsterreinen en heeft een tweedelige functie. Enerzijds wordt het mogelijk om uw terreinbeveiliging te controleren met camera’s. Anderzijds neemt de cameramast geen kostbare ruimte in beslag door de integratie met het hekwerk.

dsc8921(1).png
Toegangscontrole via de Cloud

Hexta biedt dé oplossing voor het digitaal openen van deuren en schuifpoorten, dit doen we samen met Brivo. Vandaag de dag is een telefoon niet meer weg te denken, hierdoor kan er in combinatie met de Brivo-app iedere deur/schuifpoort worden geopend of worden gesloten. Dit in combinatie met het idee dat tegenwoordig je eerder een telefoon bij je hebt dan sleutels. Dit biedt nog meer gemak voor gebruikers alsmede voor beheerders die makkelijk gebruikers toegang kan verschaffen. 

Camerabewaking via de Cloud

Eagle Eye is een camerabewaking oplossing die volledig in lijn ligt met de 21e eeuw: geen serverruimte vol met recorders die duur zijn en vervangen moeten worden. Deze oplossing is volledig Cloud-Based en kan dus overal ter wereld worden benaderd. Hiernaast is het een makkelijk systeem dat door iedereen na een kleine uitleg kan worden gebruikt. Kortom, geen moeilijke software die ervoor zorgt dat het opvragen van beelden altijd lastig en omslachtig is. 

eagle-eye-devices-4-1024x468(2).png

Kentekenherkenning

Tegenwoordig beschikt bijna iedere parkeergarage over kentekenherkenning. Hexta biedt dit systeem aan voor tal van toepassingen, waaronder ook elektronische schuifpoorten. Het kenteken van uw medewerkers, vaste campinggasten, abonnementhouders of klanten met reserveringen komt vooraf in een database. Naderen ze uw terrein? Dan leest een infraroodcamera het kenteken van hun voertuig en gaat de toegang open na herkenning.


HALO (Radardetectie)

Op het gebied van praktisch onzichtbare detectie levert Hexta de HALO. Dit systeem zorgt ervoor dat er een onzichtbare barrière wordt gevormd over een afstand van 200 meter en een hoogte van 11 meter. Deze techniek is voor 99.9% waterdicht en detecteert alles wat de onzichtbare barrière passeert. Op deze manier creëert het volledige sluiting en detectie op het terrein. Naast dat deze oplossing op land werkt, kan deze ook over water worden toegepast. Hierbij kan worden ingesteld dat grote schepen zonder alarm kunnen doorvaren, terwijl kleine visbootjes worden gedetecteerd. Zelfs bij situaties waar eb en vloed van toepassing zijn. Kortom, een virtuele barrière die toepasbaar is in praktisch iedere denkbare omgeving waar terreinbeveiliging is gewenst.


Kortom, Ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.