Intercomssystemen Intercomssystemen


Het uitgebreide assortiment van intercomsystemen van Hexta zorgen voor een verantwoord evenwicht tussen selectieve gastvrijheid en maximale beveiliging. De systemen kunnen flexibel aangepast worden aan de behoefte en toekomstige groei van uw organisatie.

 

 

Lees meer

Toepassing

De Hexta Transage speelt een sleutelrol bij de beveiliging van terreinen en bedrijven. Zowel deuren als poorten kunnen met één proximity sleutel of afstandsbediening bediend worden. Hierdoor hebben alleen geautoriseerde personen toegang. Dit systeem is geschikt tot 1.000 gebruikers.toegangszuilen-2.jpg

Hexta Passage, modulair toegangscontrolesysteem(Software)

Hexta Passage is een modulair opgebouwd toegangscontrolesysteem. Per systeem kunnen maximaal 192 lezers beheerd worden. Het is mogelijk om meerdere systemen te koppelen en deze op één locatie te beheren. Toegangsrechten worden verleend per locatie, per lezer en per sleutel d.m.v. eenvoudige programmering. Er kunnen 100 groepsprofielen ingesteld worden en 2.700 gebruikers worden geprogrammeerd. Anti pass back, instelbare tijdsprofielen, aanwezigheidsmelding per zone, tellerfunctie, liftmanagement, eventmanagement (realtime logging, export data naar Excel of Word en SMS melding naar telefoonnummer). Informatie-overdracht kan lokaal of via een IP-interface. De programmering van sleutels en/of kaarten via bijgeleverde software.

Lezermodules

Er zijn diverse modules leverbaar, zowel met proximity lezers, numerieke toetsenpanelen, draadloze RF ontvangers als met een biometrische lezer. In- of opbouw, slagvast, binnen- en buitengebruik: voor iedere situatie is er een passende oplossing. Voor het beheren van het systeem is Passansoft ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk om gemakkelijk en snel de uitgebreide mogelijkheden te gebruiken. Denk hierbij onder andere aan realtime logging, event management, groepen indelen, anti pass back en tijdsprofielen.

Intercom en deurcommunicatie

Intercom & Deurcommunicatie van Hexta staat voor innovatieve producten en moderne vormgeving. Wij bieden systemen voor zowel kleine projecten als voor de meest omvangrijke terreinen met totaaloplossingen voor deurvideo, camera’s en toegangscontrole voorzien van elektronische (proximity)kaarten en/of sleutels

toegangszuilen-4.jpg

Deurtelefonie, type Hexta Portadial 

De Hexta PortaDial deurtelefooninstallaties zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij bedrijfszekerheid en degelijkheid de eerste vereisten zijn. De spreek- en luisterverbinding zijn van hoge kwaliteit tussen de persoon bij de deurtelefoon en de dienstdoende persoon elders. De telefoonnummers zijn vrij te programmeren voor een verbinding naar nagenoeg elk vast of mobiel nummer. De aansturing van een contact is hierbij mogelijk. De interface zorgt voor een eventuele koppeling van de meldpost aan een analoge toestelpoort van uw telefooncentrale. Doordat telefoonnummers in de interface worden geprogrammeerd, zijn aanpassingen in uw telefooncentrale niet nodig. Additioneel kan een GSM interface worden geleverd voor een rechtstreekse verbinding via het GSM-netwerk, waarbij geen telefoonlijn benodigd is. De meldpost heeft een aluminium frontpaneel met spatwaterdichte meldknop. 

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel ons: +31 (0)85 - 02 39 670 

Via de mail kun je ons bereiken op: info@hexta.nl

Kunnen we je helpen met service en onderhoud?

Via de mail kun je ons bereiken op: servicedesk@hexta.nl

 Of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.