Kentekenherkenning Kentekenherkenning


Kentekenherkenning kan tegenwoordig niet meer worden weggedacht in parkeergarages, Hexta biedt deze mogelijkheid ook aan op haar elektronische schuifpoorten. Het kenteken van uw medewerkers, vaste campinggasten, abonnementhouders of gereserveerde klanten worden vooraf in de database verwerkt. Zodra zij de toegang naderen, wordt het kenteken ingelezen door de infraroodcamera en wordt de slagboom/schuifpoort, in geval van herkenning, geopend. Het kenteken wordt vervolgens geregistreerd in de database samen met gegevens als datum en aankomsttijd.

Beveiliging 

Wil je jouw parkeerterrein goed beveiligen zodat alleen bevoegden het mogen betreden? Kies dan voor het kentekenregistratie systeem van van Hexta. 

Voordelen kentekenherkenning

Waar een normaal toegangssysteem veelal gebruik maakt van pasjes of tags, is dit met kentekenherkenning verleden tijd. Het innovatieve systeem herkent de kentekens van auto’s, vrachtwagens en andere voertuigen moeiteloos. Op basis van deze kentekens kan het systeem vervolgens toegang verlenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slagboom of verkeerspaal welke automatisch opent als jij of jouw bezoekers aan komen rijden.

Pasjes zijn verleden tijd

Pasjes hoeven niet meer geblokkeerd te worden, want deze heb je niet meer nodig! Je dient eenmalig de kentekens in het systeem in te voeren. 

Toepassingen kentekenherkenning

De afgelopen tijd hebben we meerdere klanten mogen voorzien van een kentekencamerasysteem. Ook kan een gemeente, VVE, recreatiepark of hotel deze manier hun parkeerterrein alleen beschikbaar maken voor bewoners of gasten.

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Bel ons: +31 (0)85 - 02 39 670 

Via de mail kunt u ons bereiken op: info@hexta.nl

Kunnen we u helpen met een aanvraag?

Via de mail kunt u ons bereiken op: aanvragen@hexta.nl

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: servicedesk@hexta.nl

Of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.