Avutec kentekenherkenning (ANPR) Avutec kentekenherkenning (ANPR)


x-series-420.pngTegenwoordig beschikt bijna iedere parkeergarage over kentekenherkenning. Hexta biedt dit systeem ook aan voor een tal van toepassingen, waaronder ook elektronische schuifpoorten, slagbomen en speedgates. Het kenteken van uw medewerkers, vaste campinggasten, abonnementhouders of klanten met reserveringen, komt vooraf in een database. Naderen ze uw terrein? Dan leest een infraroodcamera het kenteken van hun voertuig en gaat de toegang open na herkenning. Samen met datum en aankomsttijd registreert het systeem het kenteken in de database. Pasjes of tags zijn niet meer nodig. Het innovatieve systeem herkent moeiteloos de kentekens van auto’s, vrachtwagens en andere voertuigen.


Beveiliging 

Wilt u uw parkeerterrein goed beveiligen zodat alleen bevoegden het mogen betreden? Kies dan voor het kentekenregistratie systeem van Hexta. 

Voordelen kentekenherkenning

Waar een normaal toegangssysteem veelal gebruik maakt van pasjes of tags, is dit met kentekenherkenning verleden tijd. Het innovatieve systeem herkent de kentekens van auto’s, vrachtwagens en andere voertuigen moeiteloos. Op basis van deze kentekens kan het systeem vervolgens toegang verlenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slagboom of verkeerspaal welke automatisch opent als jij of jouw bezoekers aan komen rijden.

Slagbomen van Hexta

Om een efficiënte en gereguleerde verkeersgeleiding te krijgen is een slagboom vaak een vereiste. Het brede assortiment Hexta-slagbomen voldoet aan hoge kwaliteitseisen met betrekking tot gebruik en conservering.

Pasjes zijn verleden tijd

Pasjes hoeven niet meer geblokkeerd te worden, want deze heeft u niet meer nodig.  U dient eenmalig de kentekens in het systeem in te voeren. 

Toepassingen kentekenherkenning

De afgelopen tijd hebben we meerdere klanten mogen voorzien van een kentekencamerasysteem. Ook kan een gemeente, VVE, recreatiepark of hotel deze manier hun parkeerterrein alleen beschikbaar maken voor bewoners of gasten.

cortexdashboard-201207.png

Kortom, ieder terrein, een eigen oplossing

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.