MultiSense hekwerkdetectie MultiSense hekwerkdetectie


De hekwerken en schuifpoorten van Hexta zijn dé oplossing voor afdichting van uw terrein. Om indringers buiten te gaan, komen er steeds slimmere oplossingen op de markt die uw hekwerken optimaal beveiligen. Een nieuwe, moderne oplossing is de MultiSense van Detection Technologies. Met deze nieuwe oplossing beveiligt u uw terrein maximaal.

Ik wil meer informatie


Maximale inbraakbeveiliging dankzij slimme sensoren

De MultiSense gebruikt de nieuwste technieken om indringers buiten de deur te houden. Door reeksen sensoren te integreren en te plaatsen op uw hekwerk en/of schuifpoort, worden onbevoegden maximaal buitengesloten. De sensoren zijn voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen en zorgen ervoor dat u ook op de "blinde vlekken" van uw hekwerk beveiligd bent.

 csm-sensorkabel-en-1200x800-8cf9607c93-1.jpg
Monitor uw hekwerk en schuifpoorten

Wanneer u MultiSense heeft laten installeren op uw hekwerk, monitort u eenvoudig en overzichtelijk uw omgeving. Wanneer indringers uw terrein proberen binnen te dringen of te manipuleren, krijgt u direct meldingen en kunt u hiernaar handelen door de diverse alarmmeldingen te bevestigen. Met de log behoudt u een gedetailleerd overzicht van alles wat er rondom uw hekwerk gebeurt. 

Beveiligd tegen cyberaanvallen

Om een goed beveiligd terrein toch binnen te komen, is voor indringers vaak een geslaagde tactiek om het beveiligingssysteem te hacken. Door tal van cyber beveiligingsmaatregelen, voorkomt de MultiSense dat het systeem gekraakt kan worden. Hiermee worden dus ook de meest technische indringers buiten de deur gehouden.

Digitaal bedieningspaneel

Het digitale bedieningspaneel is een gebruiksvriendelijke monitor waarmee u uw hekwerk in de gaten houdt. Hiermee kunt u vanaf één locatie overzichtelijk al uw hekwerken bekijken en tussen diverse kanten switchen.

Zowel met als zonder netwerkverbinding beheert u de sensoren en heeft u maximale beveiliging. Wanneer uw paneel wel is verbonden met het netwerk, kunt u verschillende interactieve animaties, grafieken en widgets inzetten, om nóg meer inzicht te krijgen. 

perimeter-visualisation-2.png
Zelf controle

Om er zeker van te zijn dat de MultiSense altijd operationeel is, worden er constant tests uitgevoerd door het systeem zelf. Wanneer er een potentieel gebrek is aan het systeem, krijgt de controleruimte tijdig een melding. Daarnaast wordt er 24/7 een 'gezondheidscheck' gedaan, die ervoor zorgt dat de temperatuur, vochtigheid en spanning optimaal is.  

 csm-perinet-linien-1200x900-50-f46517f0b3.jpg

Kies voor maximale beveiliging van uw terrein

Wilt u uw terrein optimaal beveiligen en indringers buiten de deur houden? Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor uw terrein. Neem hieronder contact op met onze specialisten voor meer informatie! 

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.