Terreinbeveiliging Terreinbeveiliging


Met effectieve terreinbeveiliging weert u onbevoegden van uw bedrijventerrein. Daarnaast wilt u bevoegden hier juist zo min mogelijk van laten merken. Door innovatieve ideeën om te zetten in toepasbare oplossingen, heeft u met Hexta een betrouwbare partner waar u op kunt rekenen.

Ieder terrein, een eigen oplossing

Terreinbeveiliging is er in diverse soorten. Zo kunt u kiezen van een eenvoudige, maar effectieve hoogspanningsdetectie tot geavanceerde camerabewaking. Geen terrein is hetzelfde. We inventariseren daarom altijd eerst graag samen met u welke risico's uw terrein en eigendommen lopen. Op basis hiervan geven wij de oplossing dat voor uw terrein geschikt is. 

Ik wil mijn terrein inventariseren


Benieuwd naar de slimme terreinbeveiliging oplossingen van Hexta?

 


Video & toegang pakketten

Met de slimme app van Hexta, opent u op een eenvoudige manier schuifpoorten- en deuren. Dankzij de hoge resolutie camera's bekijkt u al uw beelden Full HD, waar u zich ook bevindt. U kunt kiezen uit onze drie samengestelde pakketten: basis, totaal of riant.

Bekijk onze pakketten

 

Hoogspanningsbeveiliging

Om uw hekwerk maximaal te beveiligen, is hoogspanningsdetectie een perfecte oplossing. Hoogspanningsdetectie beveiligd niet alleen, het schrikt ook af. Hiermee verkleint u de kans dat onbevoegden een poging wagen uw terrein binnen te dringen. Secura is al jarenlang hét product op gebied van hoogspanningsdetectie. 

Meer over hoogspanningsbeveiliging

 

Cameramast

De cameramast van Hexta is speciaal ontwikkelt voor bedrijfsterreinen en heeft meerdere voordelen. De camera zorgt ervoor dat uw terrein en goederen optimaal beveiligd worden. Doordat wij de cameramast in uw hekwerk integreren, neemt dit geen kostbare ruimte in beslag. 

Meer over de cameramast

 

Toegangscontrole via de Cloud

Hexta biedt dé oplossing voor het digitaal openen van deuren en schuifpoorten. Dit doen we samen met dé expert in online toeganssystemen: Brivo. Met de app op uw smartphone opent u iedere schuifpoort- of deur gemakkelijk, veilig en snel. 

Meer over toegangscontrole via de cloud

 

Camerabewaking via de Cloud

Hexta is officieel partner Eagle Eye Networks. Samen bieden we Cloud-oplossing die is opgezet om videobeveiliging makkelijker te maken. Camerasystemen zijn traditioneel complex, prijzig en voor de meeste mensen uitdagend om te managen. Met de laatste technologieën zijn Eagle Eye Networks camera’s eenvoudiger in gebruik, beter bereikbaar en robuuster. 

Meer over camerabewaking via de cloud

 

eagle-eye-devices-4-1024x468(2).png

 

Kentekenherkenning

Tegenwoordig beschikt bijna iedere parkeergarage over kentekenherkenning. Hexta biedt dit systeem aan voor diverse toepassingen, waaronder elektronische schuifpoorten. Naderen uw werknemers of relaties uw terrein? Dan leest een infraroodcamera het kenteken van hun voertuig en gaat de toegang open na herkenning.

Meer over kentekenherkenning

 

 

 Bent u benieuwd welke terreinbeveiliging oplossing(en) bij uw terrein past? Neem contact op met een van onze specialisten, dan brengen we samen uw terrein in kaart.

Ik kom graag in contact

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?
Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met een offerte?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected]

Kunnen we u helpen met service en onderhoud?

Via de mail kunt u ons bereiken op: [email protected] of vul ons serviceformulier in. 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.